Uitgaande plaatsbeschrijving

Dpla, de professionele app voor digitale plaatsbeschrijvingen!

Een grondige en objectieve schouwing / eindcontrole is onmisbaar om bij het einde van een huurcontract discussies te vermijden over eventuele schade aan de woonst. Bij het einde van een huurperiode komt onze expert ter plaatse en wordt een proces-verbaal opgesteld. Er wordt dan vergeleken met het oorspronkelijke document dat opgemaakt werd bij het betrekken van het huurpand. Zo kan er makkelijk en objectief nagegaan worden of de huurder al dan niet schade heeft aangericht. Onze schouwing krijg je na afloop van ons bezoek, digitaal in je mailbox. Daarna kunnen partijen de verdere afwikkeling van de huurwaarborg samen regelen.

Tip: Indien je als huurder kleine wijzigingen wil doen in het pand, verwittig steeds de verhuurder of het verhuurkantoor en vraag een schriftelijke toestemming

1 I Een overzichtelijk proces verbaal

Dankzij onze app en de expertise van onze deskundige krijg je een helder en schematisch overzicht van de eventuele vastgestelde schade. De schade wordt ter plaatse begroot. Nadien krijgen partijen het PV in pdf in hun mailbox. Handig, helder en praktisch.

2 I Overdracht van nutsvoorzieningen? Wij regelen dit voor jou.

Vaak zien partijen op tegen de overdracht van gas, water en elektriciteit. Geen zorgen bij DPLA! Indien jij dit wil, zorgen wij voor de overdracht. Deze service is inbegrepen in onze dienstverlening.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x