Waarom kiezen voor Dpla?

Dpla is de afkorting van digitale plaatsbeschrijving. Deze app is een Belgische softwareoplossing ontwikkeld door en voor experten die al meer dan een kwarteeuw ervaring hebben. 

Een interactieve, kwaliteitsvolle app

Bij Dpla geven we om ons vak en onze klanten. Daarom laten we onze applicatie in-house ontwikkelen. Geen externe ontwikkelaars achter onze tool dus, maar betrokken vakkenners! Zo kan je rekenen op een kwaliteitsvol product dat precies afgestemd is op de noden van huurders en verhuurders. De Dpla app is een digitaal platform met een overzichtelijke interface. Bovendien wordt Dpla continu up-to-date gehouden en aangevuld met nieuwe features.

Veilige haven voor huurders en verhuurders

Ongelezen plaatsbeschrijvingen of gebrekkige communicatie kunnen zorgen voor discussies aan het einde van een huurcontract. Met de Dpla app vermijden we dit door huurders en verhuurders actief te betrekken bij de start van de huur. Wij brengen hen dichter bij elkaar door het opstellen van een correcte plaatsbeschrijving via een veilige en neutrale tool. Zo vergemakkelijken we de onderlinge goedkeuring en kan het huurcontract in de beste verstandhouding beëindigd worden.

“Met de gebruiksvriendelijke app van Dpla tover je een ongelezen plaatsbeschrijving om naar een actief belevingsdocument.” – Frank Hellemond, founder Dpla 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x