Voor wie

Dpla wil huurders en verhuurders verbinden via een neutrale en digitale omgeving waarin plaatsbeschrijvingen vlot geraadpleegd en aangevuld kunnen worden. Voor wie is Dpla dé ideale digitale oplossing?

De drukke huurder die snel, correct en digitaal een plaatsbeschrijving wil

Je hebt jouw huurcontract getekend, verhuis geregeld en bent volledig klaar om in te trekken in jouw nieuwe woonst? Voor je kan uitpakken, moet er nog een wettelijk verplichte plaatsbeschrijving opgemaakt worden. Ben je verhinderd? Geen zorgen! Zie punt 2. Als huurder krijg je toegang tot de DPLA-app van zodra je huurovereenkomst ingaat of op een tussen partijen afgesproken moment. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van de app kan je gedurende 15 dagen de plaatsbeschrijving kamer per kamer nalezen en eventuele opmerkingen toevoegen door middel van foto's en /of tekst. Nadien is het verslag definitief. Enkele werkdagen later ontvangen beide partijen het verslag in hun mailbox.

De efficiënte verhuurder die volledig ontzorgd wil worden

Ben je actief op de verhuurmarkt of werk je voor een vastgoedkantoor, een sociaal verhuurkantoor, een woonzorgcentrum of een patrimoniumvennootschap? Dan moet je regelmatig nieuwe plaatsbeschrijvingen opstellen. Hoe bewaar je het overzicht en betrek je de huurder actief bij het goedkeuren van het rapport? Kies voor de Dpla app waarbij je als verhuurder volledig ontzorgd wordt. Een Dpla expert komt langs om al jouw plaatsbeschrijvingen grondig en correct uit te voeren. Eens opgesteld kunnen de plaatsbeschrijvingen meteen geraadpleegd en geverifieerd worden in de app. Zo behoud je het overzicht van jouw verhuurportefeuille.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x